Skip to content

Doğayı Duyanlar Doğa Sporları Kulübü || Dağcılık Kulübü, Doğa Sporları, Dağcılık Kulübü Ankara, Ankara Dağcılık Eğitimi, Ankara Dağcılık Malzemeleri

Anasayfa Haberler İletişim Linkler Arama Ziyaretçi Defteri

... Doğada Buluşmak Dileğiyle ...
 
Kulübümüzün amacı; dağcılık ve doğa sporlarına olumlu yönde yapacağı her türlü çalışma ile insana ve doğaya katkıda bulunmak,ülke içinde ve dışında sosyal ilişkilerde bulunarak bu sporların her yaş grubunda yaygınlaşmasına ve gelişmesine katkıda bulunmak, doğa insan ilişkilerinde olması gereken dengenin bozulmaması için çalışmalarda bulunmaktır.

DOĞAYI DUYANLAR DOĞA SPORLARI KULÜBÜ
YÖNETİM KURULU 2004-2005 ETKİNLİK RAPORU

19 Mayıs 2004 tarihinde Sırça Yaşamlar Derneği ve Doğa-İnsan İşbirliği Derneği ile birlikte Işık Dağı'nda şenlik ve doğa yürüyüşü düzenlendi.

29-30 Mayıs 2004 tarihinde Bolu yedi göllerde kamp ve yürüyüş etkinliği yapıldı.

26 Haziran 2004 tarihinde Sıça Yaşamlar Derneği ve Doğa-İnsan İşbirliği Derneği ile birlikte Anıtkabir'e ziyaret düzenlendi.

26-27 Haziran 2004 tarihlerinde Sinop Erfelek şelalelerine gezi ve tırmanış düzenlendi.

14 – 15 Ağustos tarihlerinde Erciyes Dağı zirve tırmanışı yapıldı.

26 Ağustos – 1 Eylül 2004 tarihleri arasında Türkiye Dağcılık Federasyonu'nun organize ettiği Uluslararası Ağrı Dağı Zafer Tırmanışı'na on sporcu ile iştirak edildi.

Sorgun göletine 18 – 19 Eylül 2004 tarihlerinde kamp ve 19 Eylül 2004 tarihinde Doğa-İnsan İşbirliği Derneği ve Sırça Yaşamlar Derneği ile ortaklaşa, Türkiye Kimsesizler ve Güçsüzler Vakfına bağlı Keçiören Yaşlılar Köşkü'nde yaşayan yaşlılarımızdan bir gurupla beraber aynı yerde doğa yürüyüşü yapıldı.

29 Ekim 2004 tarihinde Ankara Palas'da Doğa-İnsan İşbirliği Derneği ve Sırça Yaşamlar Derneği ile birlikte Cumhuriyet Balosu düzenlendi.

13 – 16 Kasım 2004 tarihleri arasında Olympos, Musa Dağı ve Tahtalı Dağı'na tırmanış gerçekleştirildi.

 

İletişim

E-Posta: Bu e-posta adresi spam korumalıdır. Lütfen JavaScriptleri etkinleştirin.
Website: www.dddsk.org.tr

DDDSK, Türkiye Dağcılık
Federasyonu Üyesidir.

[+]
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size